Algemene voorwaarden

 • Algemene voorwaarden / Goed om te weten

  1. Belangrijk: heeft u of iemand van uw huisgenoten verkoudheidsklachten? Dan verzoek ik u de afspraak te annuleren/verzetten.
  2. Gebruik voor de massage geen overvloedige maaltijd
  3. Gebruik geen of zo weinig mogelijk make-up.
  4. De massages die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen uitvoeren, dienen de gereserveerde behandeling te betalen en worden per direct uit mijn praktijk verwijderd.
  5. Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.
  6. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruikt u medicijnen dan is het verstandig om dit met uw behandelaar te overleggen of u gemasseerd mag worden.
  7. Alle persoonlijke en medische gegevens die u voor of tijdens de massage/coaching aan mij geeft worden vertrouwelijk behandeld.
  8. Als cliënt bent u zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die u tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
  9. Bij wijzigingen in uw situatie bent u zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven. Fu Spiritueel & Coach4Geluk kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.
  10. Bij annulering korter dan 48 uur voorafgaande aan de behandeling wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.
  11. Bij een massage word uw lichaam en uw haar behandeld met kruidenolie, houd daar rekening mee met de kleding die u aantrekt.
  12. Plan de massage ruim in en neem tijd na de massage voor een optimale werking. Wanneer mogelijk laat de olie een aantal uur na de massage intrekken en neem tijd voor uw zelf. Ervaar de ontspanning van de behandeling, dit is niet alleen rustgevend voor het lichaam, maar ook voor hoofd en huid.
 • Direct contact