Kind & Puber coaching

 • Kind & Puber coaching

  • Is uw kind onzeker of verlegen?
  • Neemt uw kind afstand van groepen?
  • Heeft uw kind nachtmerries of voelt het zich angstig in het donker?
  • Is uw kind gevoelig voor harde geluiden of voor stemmingen?
  • Heeft u het gevoel dat uw kind zich niet laat zien aan de wereld?
  • Heeft uw kind moeite met school, presteren of focussen?
  • Heeft uw kind het gevoel van tekort schieten?
  • Voelt uw kind jouw angst of stemmingen aan?
  • Voelt uw kind zich onbegrepen of anders dan anderen?

  Ik leer kinderen weer in contact te komen met zichzelf; waar word ik blij van? Welke talenten heb ik? Ik bied ruimte voor kinderen om zichzelf te zijn. Mijn aanpak is oplossingsgericht, de focus ligt op de kwaliteiten en kracht van het kind om zo de manieren te ontwikkelen om zichzelf te ondersteunen in lastige situaties en meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te creëren.

 • Direct contact