Massages

 • Massages

  Vaak gaat spanning in uw lijf samen met spanningen in uw gedachtepatronen. Een goede, professioneel uitgevoerde massage, maakt de spanningen in uw lichaam en geest los waardoor er lichamelijk en mentaal meer ruimte en veerkracht ontstaat.

  Ik geef allerlei massages van Shiatsu, stoelmassage tot energierijke massages.

  Massage op locatie

  Stoelmassage op de werkvloer is geen luxe.
  Massages zijn er in vele vormen en in een grote diversiteit aan technieken, maar uiteindelijk allemaal met hetzelfde doel:

  Het verbeteren van het welbevinden van degene die gemasseerd wordt en zorgen voor optimale herstelvoorwaarden en daarmee bijdragen aan een gezond lichaam en voorkomen van klachten.

  Afhankelijk van het doel en rekening houdend met de gevoeligheid en selectiviteit en de wensen van de cliënt, zal een massage behandeling uitgevoerd worden met bepaalde technieken en intensiteit.

  Massage zorgt voor een fit en beweeglijk lichaam en een heldere denkgeest.

  Ooracupunctuur

  Ook ooracupunctuur kan goed en positief inzetbaar zijn. Kinderen en volwassenen die last hebben van innerlijke onrust, nachtmerries, hooikoorts, problemen bij stoppen met roken of slaapproblemen kunnen hiermee geholpen worden. De heilzame werking van ooraccupuntuur zorgt voor verbeterde levensomstandigheden.

 • Direct contact