Over Lu & Fu

 • Over Lu & Fu

  Mijn naam is Xian Wei Lu. Ik ben geboren in China. Ik heb twee gezonde zonen uit 1995 en 1997. In mijn kinderjaren heb ik meerdere operaties meegemaakt en was ik vaker in het ziekenhuis dan op school.

  In 2006 heb ik in coma gelegen. Mijn familie werd door de arts gewaarschuwd dat ik niet meer uit mijn coma zou ontwaken maar in mijn onderbewuste kreeg ik een boodschap: ”Ik mag terug komen, ik moet mijzelf en mijn talenten herontdekken”.

  Eenmaal ontwaakt uit de coma deed ik gewoon weer mijn dingen. Ik pakte het werken als administratief medewerker (1988 – 2014) weer op en ik hield het huishouden weer draaiende.

  Sinds 2012 heb ik een eigen praktijk waar ik cliënten coach om inzicht en helderheid te krijgen over hun huidige situatie waar ze zelf even niet uitkomen. Ik bied de cliënten een luisterend oor en een aangename begripvolle gesprekspartner. De coaching kan zowel in mijn praktijk als telefonisch.

  Vanaf 2014 kwam ik in aanraking met diverse vormen van massages en dat bleek een goede match. Ik raakte geboeid door de massagetechniek en de mogelijkheden. Regelmatig werk ik voor diverse opdrachtgevers als stoelmasseur bij bedrijven, instellingen en overheid op de werkvloer om de werknemers een massage te geven, wat een grote bijdrage levert aan een gezonde werksituatie.

  Ik heb mijn bedrijf Fu Spiritueel (Fu betekent geluk) genoemd. De belangrijkste drijfveer: geluk is de basis voor al ons handelen en geluk zorgt ervoor dat mensen hun “verborgen” talenten weer kunnen ontdekken.

 • Direct contact