Reviews

"Hele fijne coaching!"

Hele fijne coaching gehad van mevrouw Xian Wei. Zoveel handvatten gekregen.

Bart (14 jaar)

"Een heel fijn mens!"

Op het moment dat ik er zelf niet helemaal uitkwam, kwam ik via een kennis bij Xian Wei terecht en daar ben ik heel blij om. Zij is een fijn mens en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt.

Fatima

"Ontspanningsmassage van Xian is exact wat je krijgt"

Ontspanningsmassage van Xian is exact wat je krijgt..... volledige ontspanning.... heerlijk. Dank Xian tot snel

Hilde

"Nooit eerder heb ik zoveel intensiviteit gevoeld"

En dan staat er ineens een klein pittig vrouwtje met een bamboestok voor je neus en denkt ojee ben ik hier wel goed..... Nou niet alleen goed, het was een fantastische ervaring, de vinger of liever gezegd stok werd op de zeker plek gelegd. Nooit eerder heb ik zoveel intensiviteit gevoeld en ook direct gedacht wauw er gebeurd wat in mijn lichaam. Top Xian, tot volgende maand.

Ronald

"door mijn gesprekken met Xian is een volledige burn-out voorkomen"

Lange tijd liep ik beetje met mijn ziel onder de arm. Dacht dat er geen hulp was voor mijn probleem. Ik vond mijn probleem niet ernstig genoeg ten opzichte anderen. Per toeval kwam ik bij Xian terecht en had niet direct idee dat ze mij helpen kon. Door gewoon met haar te gaan praten kwam ze er al snel achter wat mijn blokkering was. Dit vond ik zo bijzonder en ook wel angstig, wat zou ze nog meer zien? Mijn angsten nam ze snel weg, ze is een geweldige coach met een enorm goed inlevingsvermogen, een luisterend oor en weet door haar inzichten goede handvatten te geven waardoor er bij mij een zware last van mijn schouders is gevallen. Na intensieve gesprekken zit ik nu op een niveau dat ik weer dingen alleen aankan en durf. Ik durf daarom ook wel te zeggen dat door mijn gesprekken met Xian een volledige burn-out is voorkomen. Nu heb ik afspraken staan om naast coaching ook massages te krijgen, ik kan niet wachten!! Dank Xian, mijn waardering is groot.

Anna

"Een stoelmassage is echt een geweldige ervaring en zeker van Xian"

Een stoelmassage is echt een geweldige ervaring en zeker van Xian. Ik heb nu twee keer een behandeling gehad en voelde direct al na de behandeling al dat er veel spanning weg was. Ik ga echt bij mijn baas promoten je op kantoor te laten komen want dit zal een hoop stress verlichting geven, maar tot zolang kom ik maar gewoon naar jou toe. Dank Xian.

Laura

"Ik ben bij Xian terecht gekomen toen ik in een moeilijke periode zat."

Ik ben bij Xian terecht gekomen toen ik in een moeilijke periode zat. Xian heeft mij in deze periode goed geholpen. bij haar kon ik mijn verhaal kwijt. Dank je wel Xian

Mieke

"Ik ben heel blij dat ik bij Xian Wei terecht bent gekomen."

Ik had last van hoofdpijn en onderrug en daarom heb ik contact opgenomen met Xian Wei; Mijn klachten zijn nu verdwenen.  Dank je wel Xian Wei Groetjes van Nel

Nel

"Xian is een zeer lieve en betrouwbare gesprekspartner"

Dag Xian, Xian is een zeer lieve en betrouwbare gesprekspartner. Op zeer professionele wijze weet zij haar gaves in te zetten daar waar nodig is. Ze voelt haarfijn aan wat de behoeftes op dat moment zijn of waar de knelpunten liggen. Ze weet haar coaching-skills uitstekend toe te passen. Voor alles en iedereen is een oplossing of mogelijkheid en geeft Xian je handvatten om verder te kunnen. Zelden zo’n mooie en lieve persoonlijkheid ontmoet waarbij je direct verbondenheid voelt. Warmte en vertrouwen zijn zo maar twee woorden die in mij opkomen als ik aan Xian denk.

Sylvia

"Ik voelde me na het consult zoveel rustiger"

Beste Xian Wei, Ik voelde me na het consult zoveel rustiger, echt heel prettig. Ook nam je alle tijd voor me en was alles heel duidelijk en oprecht wat je vertelde. Bedankt voor de goede raad. Het was het duwtje in de rug dat ik nodig had.

Frank

"Na ons gesprek heb ik goed geslapen"

Goedemorgen Xian Wei, Na ons gesprek heb ik goed geslapen. Ik heb mijn rust gekregen, bedankt voor het fijne consult.

Nora

"Op aanraden van mijn vrouw heb ik contact gezocht met je"

Lieve Xian Wei, Op aanraden van mijn vrouw heb ik contact gezocht met je. Zij had al diverse (healing)behandelingen bij je gevolgd en was zeer te spreken over de resultaten en je werkwijze. Ik, een nogal sceptische man en tikkeltje eigenwijs, zag er niet zoveel in, maar omdat ik toch te veel pijn had en last had van mijn rug en schouders uiteindelijk toch maar contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Dit had ik dus echt eerder moeten doen. Je hebt me met jouw vakkundigheid echt afgeholpen van mijn klachten. Dit maakt mij een veel leuker mens, want dagelijkse pijn daar word je niet echt vrolijker van. Namens mijzelf en ook mijn vrouw heel veel dank en mocht ik je hulp nog eens nodig hebben, zal ik geen seconde meer twijfelen om een afspraak te maken. Als huiswerk heb ik van Xian mee gekregen: drink meer water dan normaal en laat het verleden los! Als cadeau kreeg ik een energie kaart mee. Mijn vrouw is ook verheugd dat ik nu meer water drink.

Albert

"Een prachtig resultaat van hard werken"

Wat een mooie site! Een prachtig resultaat van hard werken. Lieve Xian Wei ik wens je veel success, dat je maar veel mensen mag helpen hun weg weer te vinden. Jouw professionaliteit, liefde, geduld en levenskennis maken het dat ik keer op keer weer de antwoorden op mijn vragen kan vinden. Door jouw steun zijn mijn doelen makkelijker haalbaar en belangrijkste kan ik zijn wie ik ben en weet ik wie ik ben, dank je wel X

Silvia

"Wat heb ik toch veel van je geleerd!"

Hey Xian, Wat heb ik toch veel van je geleerd! In al die jaren dat we elkaar hebben gesproken, heb mij laten om dicht bij mezelf te blijven en risico’s durfen te nemen. Innen erg gegroeid door jou persoonlijke en warme aandacht. Je bent een geweldige coach! Je website ziet er goed uit. Ik wens jou heel veel geluk en succes in wat je doet. Dankjewel XOXO

Sibel

"Dankjewel lieve Xian Wei, voor de geweldige hulp"

Dankjewel lieve Xian Wei, voor de geweldige hulp. Het is elke keer weer een verademing om een sessie te hebben samen. Je bent een vakvrouw en expert in coaching. Erg goede service. dankjewel voor de energiekaart.

Sinem

"Dank je voor de wijsheden die je me hebt meegegeven"

Xian Wei (AAhWee), Dank je voor de wijsheden die je me hebt meegegeven en dat je me weer in mij kracht hebt gezet.

Johan

"Mijn zoon (14) is heel goed geholpen door Xian Wei"

Mijn zoon (14) is heel goed geholpen door Xian Wei. Een unieke, warme en liefdevolle persoon is ze. @Xian, bedankt voor alles.

Joke

"Mevrouw Xian heeft mij onlangs zeer goed geholpen"

Mevrouw Xian heeft mij onlangs zeer goed geholpen. Door haar (stoel)massage en healing, kan ik weer dagelijks opgelucht naar het toilet. Een moeilijke stoelgang bezorgde mij heel veel ongemak en ook pijn. Na diverse medicijnen en drankjes, was dit een welkome behandeling. Niet alleen omdat het mij van mijn klachten heeft afgeholpen, maar het is ook nog eens een prettige ervaring. Ook mijn schouders zaten waarschijnlijk door mijn klachten wat vast, ik liep verkrampt dus verkrampte mijn spieren en ook deze heeft zij via de (stoel)massage losser kunnen maken. Ik hoop binnenkort weer een afspraak te kunnen maken voor een zogenaamde onderhoudsbeurt, niet omdat het moet, maar ik vind het gewoon een heel fijne behandeling. Dank je wel Xian.

Annemarie

"Ik kwam bij Xian Wei op een heel moeilijk moment in mijn leven"

Ik kwam bij Xian Wei op een heel moeilijk moment in mijn leven. Ze heeft mij op een warme en uiterst begrip volle manier praktische handvatten gegeven waarmee ik bewuster met situatie om kan gaan. Xian, ik ben je heel dankbaar wat je voor mij hebt gedaan! Je tomeloze inzet, enthousiasme en kundigheid zijn zo bijzonder.

San

"Het is heerlijk om met Xian Wei te praten"

Het is heerlijk om met Xian Wei te praten. Ze geeft hele goede adviezen waar ik in het dagelijks leven wat aan heb. Duidelijk en direct. Na een gesprek word alles duidelijker en inzichtelijk dat vind ik heel fijn. Je hebt mij vaak heel goed geholpen daar ben ik je dankbaar voor.

Ilona

"Jij bent een zuivere oprechte en een prachtige warme vrouw"

@Xian Wei Jij bent een zuivere oprechte en een prachtige warme vrouw. Ik ben echt weer onder de indruk van wat je los weet te maken bij me. Ik vind dat heel bijzonder. En de prachtige lezing met de ZIIE coachingskaarten is ook heel uniek.

Hans

"Ik voel mij beter"

Dag Xian, Ik dank je voor je gesprek met mij. Ik voel mij beter.

Rineke

"Graag wil ik je enorm bedanken voor het weghalen van mijn blokkade"

Beste Lin, (Xi Wi) Graag wil ik je enorm bedanken voor het weghalen van mijn blokkade.

Lies

"Je hebt iets prachtigs gecreëerd"

Hartelijk Dank Xian Wei. Je hebt iets prachtigs gecreëerd. Jouw behandelingen zijn werkelijk geweldig. Je krijgt veel meer dan je verwacht. Je bent het aanraden meer dan waard. Nogmaals hartelijk dank.

Linda

"Jou begeleiding/coaching laat me dingen inzien"

Dank je Xi voor jou steun en begeleiding voor mij. Jou begeleiding/coaching laat me dingen inzien en brengt me verder, geeft me rust.

Ellen

"Je hebt een enorm mooie gave"

Xian Wei, Echt geweldig hoe jij altijd klaar staat met je oprechte, eerlijke en warme adviezen. Je hebt een enorm mooie gave.

Jos

"Alles is weer lekker los gemasseerd."

Was erg lekker hoor. Alles is weer lekker los gemasseerd. Dank je Xian.

Ans

"Zij is een super coach"

Ik ben bij Xian terecht gekomen toen ik in een moeilijke periode zat. Zij is een super coach, op een confronterende maar respectvolle manier.

Laura

"Je bent formidable!!"

Lieve Xian, Je bent formidable!! Ik kon beter lopen na de massage. (minder pijn) Zo onvoorstelbaar knap van je.

Rineke

"Ik sta dankzij jou weer volledig in mijn kracht"

Lieve Lin, @Xian Bedankt voor het heel mooie consult. Ik voel me alweer rustiger door je bemoedigende aanpak . Helder, duidelijk en met heel veel warmte, je bent een bijzonder hartelijk vrouw. Ik sta dankzij jou weer volledig in mijn kracht. Nogmaals bedankt.

Paula

"Dankzij jou blijf ik positief"

Lieve Xian, Jij bent echt mijn reddende engel. In elke moeilijke situatie. Dankzij jou blijf ik positief.

Manon

"Dankjewel voor ons verhelderend gesprek"

Lieve Xian, Dankjewel voor ons verhelderend gesprek. Je gaf me inzichten die ik zelf nog niet zo had bekeken. Dit maakte veel duidelijk voor mij. Ik zie de situatie een heel stuk duidelijker nu en ik ben heel goed geholpen met de door jou aangereikte handvaten. Dank je voor je tijd, moeite, energie, geduld en advies.

Kim

"Na een warm welkom voelde ik me al meteen prettig"

Na een warm welkom voelde ik me al meteen prettig. Daarna rustig zitten praten over mijn onrust in mijn lijf. Xian stelde voor om eerst de massage te doen en na de tijd verder te praten over mijn onrust. De rust die Xian uitstraalt laat de onrust als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vindt je een geweldig mens en superbekwaam in je vak en hebt me goed op weg geholpen naar geluk! Tot snel.

Gea

"Ik ben zeer tevreden over Xian"

Ik ben zeer tevreden over Xian en ik heb enorm veel aan haar gehad. Ondanks dat ik wel eens van de hak op tak sprong wist zij altijd de pijnpunten hieruit te halen zodat we hiermee verder konden. Door Xian heb ik mezelf zo goed leren kennen en voel ik me nu krachtig! Lieve Xian bedankt voor alles.

Wendy

"Onze gesprekken hebben altijd nut"

Lieve Xian, Of het nu gaat om een groot probleem of een kleine twijfeling, een lang gesprek of even kort en snel, onze gesprekken hebben altijd nut en zijn van zoveel waarde. Soms heb je een heel klein duwtje nodig en weet je het juiste te zeggen om me op gang te krijgen. Je bent zo veelzijdig en ik was heel skeptisch, maar nu ik zie hoeveel sterker ik ben geworden en ik dit niet alleen te horen krijg maar zelf ook voel, kan ik niet anders dan geloof hebben in jouw gaves en jouw kunnen net zozeer als ik nu geloof in mijn eigen kunnen. Accepteren dat niet alles in 1 keer over is en vanzelf gaat, maar met coaching van jou heb ik al veel bereikt en samen met jou zal ik de rest van mijn doelen ook bereiken. Dank!

Sofia

"Heerlijke voetenmassage"

Xian Wei, dank je voor de heerlijke voetenmassage.

Lotte

"Ze heeft heel goed aangevoeld wat mij zou helpen"

Xian is een warme vrouw en staat volledig open voor wie jij als persoon bent. Ze heeft heel goed aangevoeld wat mij zou helpen en welke inzichten ik kon gebruiken om krachtiger en weer vol energie in het leven te staan. De warme aandacht in combinatie met het aangeven van richting stelde mij op mijn gemak. Het gaat niet vanzelf, maar door de coaching en gesprekken heeft het in mijn leven een andere/betere plek gekregen.” Dank je wel Xian Wei.

Thijs

"Helemaal tot rust gekomen"

Beste Xian Wei, Hartelijk dank voor de heerlijke en energierijke massage. Ik ben weer helemaal tot rust gekomen.

Aylana

"Hartelijk dank"

Xian Wei, hartelijk dank voor het mooie, duidelijke consult.

Maaike

"Dank je wel"

Beste Xian, Dank je wel voor je hulp en tips.

Thea